Tuesday, November 2, 2010

.kemunculan kali kedua.

salam semua.

Just nak share ngn korang this is my new born blog. Mari tepuk tangan ramai-ramai. Clap clap clap. Thanx sambil senyum sampai telinga. Hehe. 




Blog sebelum ni dah kene delete sebab virus melanda tanpa diduga. Sedih tol. Penat kumpul follower ramai-ramai nak g berperang. Tetibe kuda pancit kaki. Haha. Maka, terpaksalah delete blog tu dan buat blog baru. Anyway masih mengekalkan nama blog .cerita cili potong. (CCP). hehe. Now baru sempat buat blog baru walaupun dah sebulan lebih delete blog yang 'bervirus' tuh. Al-maklum la. Student katakan. Sebuk sana sini. Tesis nak kene siapkan. Esaimen. Keje rumah. Fuhh. Banyak. Student lain tau n faham la kan. Tapi ada jugak yang boleh buat dua-dua. Stadi + berblogger. Menarik. Hahaha.

Watever it is. Harap blog ni tak kene virus lagi. Harap-harap virus tuh dah masuk liang lahad. Huhu. Hope korang yang pernah follow my blog sebelum ni leh follow balik my blog. 



3 comments:

AdiE said...

lor..sygnye blog zam kene virus...

xpe2..adie dh follow blog baru zam nie k..

~ DanieL AdiE ~

imanshah said...

sy follow blog anda..lcbiru_80

zamdayz said...

.thanx adie.
rasanya zam dah follow blog adie.

thanx imanshah.

Post a Comment