Tuesday, November 9, 2010

.empat tahun yang lalu.


.salam semua.

Tadi aku selongkar la balik my pic kat dalam my lappy ni. Adoi terjumpa gambar masa zaman-zaman remaja-dewasa dulu (sekarang tetap remaja.LOL!) Semua ni gambar masa kat matrik dulu. Masa tuh takda la camera DSLR kan. So, gambar nya semua ala kadar je. Ditambah dengan beberapa fashion disaster sikit. Harap korang tak muntah or gelak guling-guling. Kalau nak kutuk, sila komen. Haha.


[hari krismas.aku tak balik kampung.sebab aku xsambut]


[ini snap suka suki]



[ini masa nak try tengok muka aku macam mana kalau pakai spac mata]


[ini gaya kalau nak pegi surau: alangkah rajinnya ke surau ketika matrik. sekarang?]

[ini nak ke kelas; tersangatlah gaya cikgu]


[ini kat kampung kawan aku a.k.a sama macam kampung aku jugak iaitu sungai di depan rumah]

[ini sekarang : wah, anak sape la ni. LOL!]

Haaa..nanti kalau jumpa gambar zaman-zaman lain pulak aku share ngn korang eh. Haha

.PEACE.




10 comments:

..hizamirahim.. said...

haha.
bagus2...
share ah lagi.
XD

zamdayz said...

.nant aku selongkar. better ko selongkar gak.haha

Puteri Iqa Izyan said...

ngeh3..
pkai spec tuh skema :p

imanshah said...

wah rambut dah lain no

zamdayz said...

@puteri:

.tuh la.naseb bek xpakai dah skrg.hehe

zamdayz said...

@imanshah:

rambut yg mane?

Rozuan Ismail said...

dah makin matured n hensem sekarang..huhu

Puteri Iqa Izyan said...

pakai jer.nerd2 comel. hahaha

zamdayz said...

@rozuan:

thanx.tapi tetap cumel kan.LOL!

zamdayz said...

@puteri:

xmo la. silau-silau sikit je. masih mampu melihat dengan baik. mood: bersyukur.

Post a Comment