Sunday, November 7, 2010

.merempit Vs mencuci mata.

.hola. (spanish language) for all.hehe

sehat tak korang? harap sehat sejahtera lah kan di samping orang-orang yang tersayang.amin. btw, korang buat ape semalam? i mean malam tadi la. malam minggu. ape korang buat eh:

1.lepak
2.jalan-jalan
3.dating
4.tengok matahari terbenam (ade eh)
5.duk rumah tengok rumah
6.lain-lain (sila nyatakan) .................................................

korang pilih la yang mana satu. macam nak isi borang going holiday pulak kan. LOL! kalau aku, aku nak pilih yang no.3. :P.

semalam lepas tengok excident kat depan rumah aku tuh, aku pun plan nak keluar ngan kawan aku. nak g tengok matahari terbenam lah katanya. tapi, gerak dari rumah dah kul 6.30 petang. kenderaan yang digunakan: motor. destinasi: putrajaya. then nak kene singgah-singgah kedai dulu lah pulak kan. then, sempat nak tengok matahari terbenam?? last-last matahari terbenam masa aku ngan kawan aku kat highway nak ke putrajaya dengan aksi-aksi merempit kiteorang. tengok matahari terbenam dari atas motor jew. tapi macam menarik la pulak. macam sweet je tengok matahari terbenam sambil bawak motor. hehe. kawan aku je lah yang dapat menikmati keindahan alam tuh. aku tengah bawak motor. nak mampos kalau aku pun tengok sama. tapi adalah jeling-jeling sikit. hehe.


.gambar hiasan semata-mata.harap maklum.


al-kisah nya tak sempat la nak tengok matahari terbenam dari tasik putrajaya. last-last kiteorang pegi sembahyang maghrib dulu kat masjid putra sambil menyaksikan kaum keluarga yang sangat ramai. baru habis beriadah petang di putrajaya agaknya. btw, sejuk rasa hati bila menyaksikan keindahan masjid yang diterangi dengan lampu-lampu yang sungguh cantik. Masya Allah.

lepas tu kan..apa lagi. kiteorang pun :

1.beraktiviti merosakkan lagu
2.beraktiviti mencuci mata + sedikit memberi komen.bukan mengumpat eh.haha
3.beraktiviti merempit pulang.

simple je aktiviti malam minggu aku ngan kawan aku. aku suka aktiviti macam ni. 
SIMPLE but NICE. 
.PEACE.


3 comments:

AdiE said...

best kn kalo dpt tgk matahari terbenam tepi pantai ditemani insan tercinta!
wah!..tibe..

~ DanieL AdiE ~

zamdayz said...

.sangat best since kalau macam tuh. tapi insan tercinta nya xda lagi. dengan insan tersayang je lah.hehe

Blogger said...

Searching for the Best Dating Site? Join and find your perfect date.

Post a Comment