Thursday, November 4, 2010

.Wonder Girls datang Malaysia lagi.

.hoi.hoi.hoi. aduh macam shahir pulak dah. 

Ni bukan nak tiru shahir. ni nak jerit kat korang nak gtau Wonder Girls datang Malaysia lagi Disember. Katanya akan buat Konsert penuh. Wah, gila lah. Bagi peminat kumpulan hot dari Korea ni mesti excited nak mampos kan. Jangan rebut-rebut woi. Korang ada pegi MTV World Stage 2010 hari tuh ke??? Dieorang wat persembahan je kan. Kali ni terus wat konsert penun. Mungkin sebab permintaan peminat la kan. Apa lagi.

Jangan tarik-tarik rambut kak. Abang, jangan tolak-tolak. Ni haaa.Harga tiket. Dari yang paling murah ke yang paling mahal. Harga tiket bermula dari RM130, RM180, RM250, RM280, RM320 & RM420. Perghhh. Mahal nak mampos lagi. Xpe. Bagi yang mampu no poblem right. Ok-Ok. Konsert ni buat kat Arena of Stars Genting Highland 11 Disember ni. Cepat Hoi. Baris-baris beli tiket. Hehe.


Nak tau lagi klik sini : 

6 comments:

mohdhaiqal said...

xminat wonder girls

AdiE said...

WOW!
xpe la..nak tgu KONSERT DATO' CT

~ DanieL AdiE ~

zamdayz said...

.haiqal: xminat xpe.hehe.

adie: bile koncert dato' siti?

Biela Sapine said...

PEHH MAHALL NYAHH.. HAHAHA
I WANT NOBODY, NOBODY ( sambil wat gaya )

zamdayz said...

.biela: haha.memang mahal.baek u kumpul duit dr sekarang (kalau nk g lah)hehe

mekdonel said...

The real true great blog:

www.fdausamad.blogspot.com

Baca few entries..serius ketagih!

i dont lie dude..

Post a Comment