Sunday, November 28, 2010

.Kes Boleh Masuk Aduan Rakyat.


Salam. Hola Semua.

Korang pernah tak menghadapi kes terkecik kan hati orang lain secara tak sengaja. Tup Tup Kecik hati. Siasat punya siasat tak tahu lak kenapa. Jumpa tak tegur dah. Nak kata salah cakap tak de la plak. Eh, ko kenapa hah? Buang tabiat ke ape? Tetibe kecik hati ngan aku. Apa kes !!!!!!! ?

Boleh ? Emosi macam tuh! Haha. Korang pernah jadik kes mcm neh ? Mesti pernah kan. Kan Kan Kan ?! Korang buat ape eh kalau macam tuh ?

Satu lagi kes was orang kecik hati bile baca entri blog yang kite buat. Padahal tak maksudkan sesape pon. Tetibe besar-besarkan hati pulak. Adoi, susah betol la! Sayang, jangan la kecik-kecik hati oi. Dok reti nak pujuk gano. Hahaha!

pssttttt : Sape ade kes-kes yang dinyatakan di atas, sila wat kat aduan rakyat eh. Hihi!

12 comments:

Qarl said...

esok dtg la yee kalo sudi

farhana tupani said...

HAHAHA.
kalau kwn ana yg baca ni, japgi awak pulak yg kena serang. hehehehe.

zamdayz said...

@qarl:

Baek.
Insya Allah.
Takut ade keje.
Huhu.

zamdayz said...

@farhana:

takpe untuk kite berterus terang.
untuk mencari jalan penyelesaian.
huhu.
kite tnya pendapat orang lain.

Jey Yusuff said...

kecikkan hati secara tak sengaja tak tau plak. tapi kalau sengaja banyak la

zamdayz said...

@jef:

ye ke.
tapi kan kalau kes cani cane eh?

kEruL said...

siapa yang makan cili die yang terasa pedas...kan kan kan??? =)

zamdayz said...

@kerul:

betol betol betol.
huhu

Syazwana said...

hahahaha
tak kecik ati pon
:D

jijie said...

eh.. bole ke zam? tetibe blur... haha
ala.. normal la tu. nak-nak kalo kite berblog dengan pendapat kite sendiri.. aduhai... cite pasal kucing berak kat depan laman umah pun depa nak terasa... alahai~

zamdayz said...

@syazwana:

memang la. hati besar la. mane ada kecik.
hihi!

zamdayz said...

@jijie:

haish. pelik nye orang tuh!
xpe. mungkin die salah mood kot mase baca entri tuh!
huhu

Post a Comment