Wednesday, November 10, 2010

.Fazley beli PhD.

Salam.

Sape ade bukak ohbulan.com or twitter ohbulan. It said that Dr. Fazley dapat PhD beli. Wah. Tersangat la panas gosip ni. No wonder la semalam kat twitter Dr Fazley macam pasrah and sedih je. Ooo. Ini kisahnya. Ape-ape korang boleh bukak link kat bawah ni. For more information.



11 comments:

Puteri Iqa Izyan said...

nak beli jugak la.. :D

Jey Yusuff said...

brape harga kalau boleh beli ek...

zamdayz said...

@puteri:

sori lambat reply. internet poblem td.

btw mampu ke nak beli?

zamdayz said...

@jey:

ntah la.mahal kot. takkan seringgit dua je.

AdiE said...

phD pon nak beli..
mmm..mcm2 kn dunia nie..

latest entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/11/alhamdulillah.html

zamdayz said...

@adie:

tu la.kan lagi bermakna kalau ia atas usaha. dah dah. g tanya fazley sendiri untuk kepastian.huhu

Rozuan Ismail said...

benar ke?kalau setakat fitnah,baik kita senyap je..bahaya fitnah ni..dosa lebih besar dari membunuh..

p/s jom komen blog saya

Puteri Iqa Izyan said...

mampu. guna duit saidina. hak3. :D

zamdayz said...

@rozuan:

.ye tak ye gak kan. fuhh. insaf jap. thanx mengingatkan. tapi mcm dah sure je.huhu

zamdayz said...

@puteri:

mana boleh.
kene duit sendiri.
titik peluh sendiri.
baru mcm ada usaha sikit.huhu

Puteri Iqa Izyan said...

hey.duit sendiri la.

pegi beli saidina guna duti sendiri. berpeluh-peluh redah panas. haha :D

Post a Comment