Monday, November 29, 2010

.Jalan Pulang.

Salam Hola Semua.

Penat tapi seronok. Penat sebab tolong kemas barang + jadi babysitter + final exam. Seronoknya pulak sebab dah nak balik Sarawak. Setelah setahun lebih tak balik, sudah tiba masanya! Lama tak jengok kampung aku. My parent. My sibling.  My ayam. My itik. Haha. Macam mane la rupa kmpg aku sekarang eh ? Dah ada bangunan mencakar langit ke eh ? Mane la ta0 kan. Semenjak di bawah kepimpinan 1Malaysia nih kan. Rakyat Didahulukan, Pencapaian Diutamakan! LOL!

By the way, ade 3 trip keluarga aku yg ade kt KL ni akan balik Sarawak. Adik i dah pun balik dulu 2 hari lepas. Second, my sis sekeluarga yang dah tak balik 3 tahun. Third, will be my turn! Habis final, meroyan + mengular jap kat semenanjung, then balik! Haha! Seronok! Seronok! Seronok!

Sape nak ekot ? Jom !!!!

pssstttt: sape tao gecek sarawak ??? cuba tunjuk kat aku! hihi

11 comments:

mr.syazwan said...

xmau ikut

just nak kirim kek sarawak je boleh??

^_^

zamdayz said...

@mr.syazwan:

huhu.
ssh nk cari kalau bukan time raya.

Jey Yusuff said...

kirim kek lapis serawak hihi

Jey Yusuff said...

kirim kek lapis serawak hihi

zamdayz said...

@jey:

pos laju ke ekspress?

AdiE said...

zam..NAK IKUT!!

Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/11/honeymoon-ngan-iqbal.html

qilamahadi said...

sarawak
seronoknya kampung kat sana
maknan mesti sedapp

imanshah said...

baru balik dari sarawak wok

zamdayz said...

@adie:

jom!
kene naek sampan tao.
hihi

zamdayz said...

@qila:

u r rite.
boleh mandi sungai!
hehe

zamdayz said...

@imanshah:

watpe kat sana?

Post a Comment