Monday, November 8, 2010

.jangan lupa janji kita malam ni.

Salam Semua.


Korang ada terlupa apa-apa tak???? Angkat tangan. Angkat tangan. Yang tak lupa tuh tak payah la angkat. Yang tak lupa tuh apa dia yang korang ingat. Cuba gtau sikit. Haaaaa...Lupa jugak kan. Dah dah. Biar aku je yang ingatkan. Malam ni Semi Final Muzik-Muzik 25 la. Jam 10.00 - 11.30 malam. Langsung dari Plaza Alam Sentral Shah Alam.



One more thing, korang tau tak lagu-lagu yang dapat masuk semi final tuh. Laaaa ada yang tak tahu lagi. Ok ok. Jang marah dia. Dia tak salah. Sayang, ni haaaa lagu-lagu yang dapat masuk semi final. Harap ada lagu yang disukai dan penyanyi yang diminati. Mesti la ada kan.

Berikut adalah senarai penuh lagu yang akan bertanding pada Separuh Akhir Muzik-Muzik 25 bermula 8 November ini (Isnin) jam 10 malam.

8 November 2010 (Tema 80-an):
1. Gerak Hati – Azlan & The Typewriter / Lake & Light / Lake & Light
2. Inilah Cinta – Akim / Akim / Akim
3. Kebahagiaan Dalam Perpisahan – Shahir / Edry Abd. Halim / Edry Abd. Halim
4. Mencari Konklusi – Hujan / Noh Hujan / Noh Hujan
5. Cinta – Mohd / Iswandy / Iswandy
6. Noktah Cinta – Hafiz / Ajai / Shah Qalam
7. Hujan Bunga Di Kuala Lumpur – Ana Raffali / Ana Raffali / Ana Raffali
8. Bersamamu – Joe Flizzow / Johan Ishak, Joeniar Arief, Koko & Syaheed / Koko
9. Cinta Sempurna – Yuna / Yuna / Yuna
10. Oh Juwita – Nubhan / 6ixth Sense / 6ixth Sense
11. Sejujur Hatimu – Adibah Noor / Azlan Abu Hassan / Adibah Noor
12. Hanyut – Faizal Tahir / Audi Mok / Faizal Tahir
 ADA LAGI!!!! JOM TENGOK!



15 November 2010 (Tema 90-an):
1. Tika Masanya – Mirwana & Hujan / Akmal Mirwana / Mirwana & Noh Hujan
2. Manifestasi Cinta – Fiq & Mirwana / Kuncidemak / Kunci Demak & Akmal
3. Kau Harus Ada – Hujan / Noh Hujan / Noh Hujan
4. Drama King – Meet Uncle Hussain & Black / Taja / Tun Teja
5. Menggegar Dunia – Adam & Stacy / Edry Abd. Halim / Edry Abd. Halim
6. Tolong Ingatkan Aku – Ana Raffali / Ana Raffali / Ana Raffali
7. Jahat – Stacy / Edry Abd. Halim / Edry Abd. Halim
8. Susun Silangkata – Aizat / Aizat & Anas / Aizat & Anas
9. Cinta Kosmik – The Fabulous Cats / Alibi Hustler / Alibi Hustler
10. Ku Ada Kamu – Adira / Edry Abd. Halim / Edry Abd. Halim
11. Sofea Jane – Black / Sham Kamikaze & Iswandy / Farril
12. Adrenalin – Faizal Tahir / Audi Mok / Faizal Tahir

22 November 2010 (Tema Milennium):
1. Realiti Dewi – Alyah / Omar K / Zel Firdhaus
2. Pelita – A.P.I / Loque / Loque
3. Berlari – Tomok / Audi Mok / Shazee Ishak Tomok
4. Extravaganza – Bunkface / Sam Bunkface / Bunkface
5. Nadiku – Sabhi Saddi / Omar K / Zel Firdhaus
6. Selamat Malam – Faizal Tahir / Audi Mok / Faizal Tahir
*sebagai panduan: Lagu – Penyanyi / Pencipta lagu (komposer) / Penulis lirik


Haaa..amacam. Ada lagu yang suka tak. Ada? Ada? Mesti ada nih. Takkan takda. Aku nak pergi malam ni. Dapat tiket dari kawan aku. Hehe. Tapi ada poblem sikit la pulak. TRANSPORT. Huhu. Harap dapat pegi la kan. 
*bisik-bisik: ada ke siaran langsung kat TV3 eh. Macam takde iklan and promosi je kat tv3. Selalunya mesti la ada kan.huhu.

.INGAt JANGAn LUPe.
.PEACE.

10 comments:

..hizamirahim.. said...

haha.
ijat nak gi tengok kan ?
XD

zamdayz said...

.yup.tapi transport xda la weh. huhu.

Jey Yusuff said...

pelepaskan exam dulu. hihi

zamdayz said...

@jay:

.exam blm lagi. 2mggu lagi baru exam.huhu.

Qarl said...

wajib la ada live show kat tv3.

haha

apepun, lagu2 yg bertanding tahun ni ermmmm xberapa strong. byk sgt muka2 baru kot.

yuna or aizat kot mampu menang! xpun, anak2 emas media prima laaa...

gagagaga

zamdayz said...

.yup qarl. u pegi ke malam ni?

AdiE said...

I g!
tibe! celah mane nak g..haha

~ DanieL AdiE ~

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

lagu2 macam gempak2 je..
tpi korea 6ber 1 !!
hee~

zamdayz said...

@adie : ade je celah u boleh guna. celah mana u nak. (aih mcm lain je bunyi nye ni). sori2. tidak bermaksud ape2 ye. heeeeeeee~

zamdayz said...

@ nurhafizah : memang gempak jugak la. semua muka baru. :)

Post a Comment