Wednesday, November 3, 2010

.padan muka kau ke padan muka aku.

.salam semua.

.sebelum tuh mari tepuk tangan sama-sama.sebab dah berjaya edit blog ni bagi nice.hope korang suka.senyum-senyum.hehe.

.btw, CCP nak cerita pasal malam penghargaan yang aku dah pegi sebelum ni.ahaxx. malam anugerah sangat.haha.gelak dulu sebelum marah.fuhh.tapi xpe-xpe.jangan marah nanti cepat beruban. aku ni tergolong dalam pelajar semester 7.final year student la kan.wahhhh....nak habis dah aku menuntut tuk dapat segulung degree tuh.hehe..tapi belum lagi.semester 8 nanti nak praktikal pulak.hoho..takot..takot. sambung citer lak. kami semester 7 kat satu hostel ni dijemput la tuk malam penghargaan semester 7.wahhh...nak dihargai. tapi malang sikit la nasib kiteorang malam tuh. kene tengok persembahan budak-budak semester 1 lak kan.aduhhhh..bingit gak la telinga. tapi xpe lagi. terima je la. sebab faham jugak la kat dieorng. ok. tapi ape yang buat kiteorng bengis malam tu adalah pasal makan. ada ke makan kul 12 malam. hadoooiii. sakit perut tahan lapar. berbelit segala usus dalam perut aku ni sebab tahan lapar. konsepnya kene tengok persembahan sampai habis dulu baru makan. perghhh..meletop kot lahar dalam badan kiteorang. tapi sabar je la kan. nak marah tak buleh. sebab tak baik la kan. huhu. apa yang dhargai pun aku tak tahu. macam takde je. haha.

ape-ape pun kiteorang dapat gak cenderahati malam tuh. terima kasih kat penganjur..ni haaaa aku ada letak kat bawah ni gambor die. tengok la puas. kalau korang nak, jadi budak semester 7 dulu then suruh junior buat malam penghargaan. ok. hehe. 


.bear aku + cenderahati. comel ??


korang, nanti sambung lagi k. aku tengah dalam lab kimia ni. tengah rebus sisik ikan. haha. nanti aku gtau untuk ape. bai-bai.

1 comment:

AdiE said...

rebus sisik ikan utk ape???

~ DanieL AdiE ~

Post a Comment