Sunday, April 22, 2012

Makan Kerna Kalernya!

Salam holla.

Apa sihat semua? Amacam kehidupan sekalian? Harap ok la kann. Hujung minggu korang buat apa? Kalau aku la kann hujung minggu ni baru sempat nak online terutamanya nak update blog. At least update la kan. Xnak la biar blog ni bersarang sangat. Hee.

Lately mmg kerap makan kuih muih. Especially kalau time bekfes aku mmg prefer kuih muih. Apa yg best is bila aku nak pilih kuih mestilah yang cantik kann. Bole mcm tu? Hahaha! Yang penting kaler ye! Tengok la kuih-kuih yang aku pilih ni. Cantik kann!







Kaler tu memainkan peranan untuk setiap benda dan perkara. So, sama jugak la mcm kuih ni. Hahahaha! Untuk makluman, aku ni mmg arif bab makan kuih tapi bab nama kuih aku fail! Aku tatau pon apa nama-nama kuih kat atas ni. Kbai!

1 comment:

ummiarissa said...

sedaptu dik!nama kuih yang berlapis2 tu dah tentu kuih lapis..senang je..yang lain akak pun tak tahu

Post a Comment