Thursday, April 26, 2012

Bukan Sebarang Keychain!

Salam hello.

Penat-penat balik keje ni terus update blog. Gigih jugak la kan. Haha! Apa kabar sume? Pastikan sihat ye!  Tak sihat jangan buat keje and jangan keje. Rehat banyak-banyak je. Malas-malaskan diri. Hee! Kali ni nak update pasal hadiah birthday kawan aku bagi. Sebenarnya dah belated sgt birthday aku ni. Tapi apa yg terharunya, kawan aku ni tetap nak bagi hadiah.

Penat-penat balik keje tetibe ada satu sampul pos ekspress atas meja. Pengeposnya amat-amat dikenali. Member aku sebilik, serumah, sekelas, sekereta ,sepadang, sepersatuan, masa stadi dulu. Bukak-bukak...eh keychain. Tepikir jugak kenapa kawan aku ni tetibe nak bagi. Call call tnya hadiah belated birthday daripada beliau katanya Yayyyyy! Hepi sangat. Dapat jugak hadiah kan. Tau sebab apa hepi sgt? Haaa ni lah satu-satunya hadiah aku dapat untuk birthday aku yg dah bebulan berlalu ni. Hee. Thanx ijat asni! Lambat-lambat pun still ada. Satu-satunya pulak tu. Nanges! Hahahaha!

Valuable price! Thanx fren!

1 comment:

Rozuan Ismail said...

keychain dari sahabat tersayang mmg berharga =)

Post a Comment