Thursday, January 20, 2011

.Harap Maklum.!!

Salam..Haluuu.!!


Weh. Rasa berkarat pulak tangan and kepala nak karang cerita lat blog CCP neh. Maklum lah. Pengarang dia dah sebulan lebih bercuti dari blog and facebook. Lain kata bercuti terus dari online la. Nasik bak ade tv. Leh jugak tau dunia luar. Tak macam kawan aku. Hari ni cuti umum ape pun tak tahu. main belasah je cuti. Orang lain cuti, dia pun cuti. Haishh.

Soriiii la eh pengikut CCP. Dah lama blog ni tak berupdate. Cuti balik kampung teros je xleh online. Line xdok la. Naseb baek line talipon ade. Kalau tak, mati katak kat kampung tuh. Ni pun baru habis cuti. Baru sempat online. Sekali bukak, hambekk ko!!!! Beratur notification kat fb nak kene tengok. 

Maaf lagi. Bising dah follower CCP kata nape tak update blog. Ye. Ye. Update nih. Haaaa. Nahh!!!! Hehe.
Nak berlalu pergi dah ni. Nanti karang lain pulak. Bye.

p/s: laptop aku rosak. alamatnya tak berupdate lagi lah blog aku lepas nih. huhu.

9 comments:

DanieL AdiE said...

TAHNIAH!

AT LAST ADE GAK ENTRY!

eddy syrol said...

selamat kembali :-)

Puteri Iqa Izyan said...

muahaha... welcome back :D

..hizamirahim.. said...

tahniah.

Rozuan Ismail said...

selamat kembali ye!!huhu

Misshy Innz said...

happy back to blogging yayyyy ! ;D

mye said...

bestnya brcuti..
huhu..
tahniah krana brjaya mngupdate blog nie..
haha

zamdayz said...

adoi.
bnyk nya ucapan.
mcm kes hilang pulak nih.
haha

btw.
thanx semua!!!

zamdayz said...

@mye:

best sgt cuti.
sampai nosan tak tahu nk buat ape.

Post a Comment