Friday, December 3, 2010

.Ahhhhh!.....Lega!

Sangat sukar untuk digambarkan ape yang dah aku rasa. Tak terungkap dengan kata-kata. Kelegaan yang teramat!. Malu k0t nak cakap. Tapi kelegaan yang aku rasa untuk kali ini berbeza sikit dari yang sebelumnya. 'Ahhhhhh! Hanya itu ungkapan yang mampu keluar dari mulut aku.

Aku sangat bersyukur pada yang Maha Esa sebab aku dah berjaya melalui final exam untuk kali ini dengan lancar tanpa halangan-halangan yang berat untuk aku lalui (nih ayat skema aku!). Aku dah abeh final exam!!!! Tesis dah settle!!!!Ahhhhhh!!!! Gila. Macam tak percaya! Aku dah tujuh kali melalui final exam kat menara gading nih. Tahun depan aku akan dilatih untuk melalui zaman pekerjaan aku nanti pulak. Praktikal!! Hehe.

Empat paper untuk final exam kali nih aku lalui dengan setenang yang mungkin walaupun ada perkara tersirat yang sering mengganggu fkiran aku. Aku kuatkan diri! Tenang! Alhamdulillah. Finally, i'm done! Thanx to my parent yang sentiasa doakan aku sepanjang 7 kali final exam yang dah aku lalui. Semoga mereka sentiasa dilindungi dan dirahmati oleh Yang Satu.

Haaaaa..aku nak bagi bintang kat paper-paper yang aku dah lalui untuk sem nih. Hehe. Inilah motif utama. Haha! Bintang nih just menggambarkan macam mane aku jawab soalan tuh je. How I perform to answer the questions. Bukan markah or gred yang aku target akan dapat. Betul salah yang kedua na. Yang penting aku dah cuba jawab sebaik yang mungkin. Hehe

Daripada 10 stars, aku bagi kat :

First paper
7.5 stars

Second paper
8.0 stars

Third paper
7.0 stars

Fourth paper
7.5 stars


Suka suka aku je nih. Saje nak rasa bagi-bagi bintang. Jarang pulak buat kan. Bagi bintang kat performance sendirik pulak. Haissshhh. Tak malu!


pssssttttttt: Untuk kawan-kawan aku yang last paper esok, gudluck korang. Buat sehinggan titipan word terakhir ta0. Hehe

19 comments:

AdiE said...

wah!!! tahniah!!
selamat bercuti ye...

nnti blk sarawak, bw ole2 ek utk i..
i nak gambir!!
hahaha

Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/tahukah-anda.html

qilamahadi said...

haa okay la tu boleh buat
lepas ni cuti laa?
qla da busan stay kt rumah
nak tiga bulan da
tak sabar nak strt belajar

good luck
semoga berjaya
:)

zamdayz said...

@adie:

motif nak gambir?
i bawakkan seguni k!
haha

zamdayz said...

@qila:

qla g la cr keje part time.
xle bosan sgt.
hehe

btw
thanx!
:)

Qarl said...

suke suke suke ide abg bintang kat kertas exam

mr.syazwan said...

mengikut bintang tu

tok ramalkan

anda dapat

3.50.. hehehe

TAHNIAH YE DA HABIS

SAMA ler kita ye..

hans said...

semua tinggi jer stars tu
dean list la nampaknya nih

P/S : Lu Langsi Lu Mati

P/S : Review Filem : Ngangkung Boleh Tahanlah & Kutipan Filem 2 Alam Berapa Juta?

zamdayz said...

@qarl:

LOL!
dah xreti nk bg bintang kat benda lain.
kat exam pun jadik la.
hikhik.

zamdayz said...

@mr.syazwan:

haha.
amin.

best kan!
merdeka kat padang merdeka nak!
haha

zamdayz said...

@hans:

tu perform jawab soklan je.
merapu x merapu xtahu la.
bukan stars tok markah.
huhu

hope better la.
hehe

Azmi said...

haha boleh plak kau bagi star kan...bagus2..at least ko tahu kemampuan diri sendiri

zamdayz said...

@azmi:

haha
yes i am!
:)

ProfHariz said...

Harap2 pointer pun bagus bro :)

http://profhariz.com

zamdayz said...

@prohafiz:

thanx bro.
:)

Afzainizam said...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

apa salahnya bagi bintang sendiri dah penat usaha dah buat apa terdaya....kannnn

apapun aku dapat bintang time sekolah cekgu bagi tiga bintang kat kertas lukisan aku.... kenangan lampau tuuu

Afzainizam said...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

dapat bintang time sekolah aje itu pun cekgu bagi tanda buku sekolah.... tiga bintang yup dah suka

Sky Before Pinky said...

tahniah2... jom bercuti... ahaha
thanks visit blog saya.

saya tag awak

http://arepizza220.blogspot.com/2010/12/kawaii-gadgets-contest.html

zamdayz said...

@afzainizam:

:)
saya dulu kat seklah rendah pun ade kene bg bintang kat buku latihan sekolah.
excited sgt tgk masa tuh!
haha

btw, thanx :)

zamdayz said...

@sky:

jom kite bercuti.fuhh sgt xsabar nih.haha
thanx sgt coz tag me.
huhu

Post a Comment