Friday, October 12, 2012

Memang Cun!

Salam.

Holla.

Time ni nak kongsi lagi satu benda dengan anda. Kepada yang suka, teruskan. Kepada yang kurang tu, lupakan. Tapi tak rugi pun kalau tengok je dulu.

Cuba tengok yang ni.

 Cun ke tak?!
Interesting is it?!

Dan komen personal aku untuk kain ni:-

# Kain ni menampakkan corak yang abstrak. Sape yang pakai nanti mesti akan kelihatan elegan dengan gaya penampilan yang cun! 

# Kain ni sesuai untuk semua orang sebab corak dan warna yang sederhana. (sedap mata memandang).

# Kalau pakai baju dari kain ni sambil mengenakan tudung/selendang berwarna pink lembut, pasti lebih cun!

# Harga kain ni sangat sesuai dengan ciri-ciri dia.

So, kalau nak tahu lebih lanjut tentang kain-kain ni semua, boleh terus bukak link kat bawah ni.


No comments:

Post a Comment