Saturday, August 20, 2011

.chak chak chak.

Bum Bum Chak! Bum Bum Chak!! Chak Chak Chak!!!

Hola Semua. Assalamualaikum wbt.

Adehh. Malunya nak tunjuk muka. Heeee. Aku tunjuk gigi je la (walaupun gigi aku tak lurus macam Dato, Siti. Bila la aku nak pasang braces ni! Eh haha!!) Maaf la semua. Dek kerana kekangan masa dan ruang, lama sudah tak update blog. Bukan sengaja tak nak update, tapi memang banyak kekangan dan komitmen yang tak dapat nak dielakkan. 

Apa ? Kene kasitau sebab ke!! Adehh. Mati la aku. Yela. Yela. Mari aku kasitau korang sebab-sebab kenapa tak dapat update blog sejak lapan (8) bulan yang lalu (mak aii!! 8 bulan dah ke tak update blog.batuk kering aku!!)

Oke guys, di bawah adalah rentetan peristiwa yang menghalang sikit untuk update blog ;

1. Laptop rosak (sedih jek.mother board rosak.terpaksa gadaikan!!)
2. Sibuk uruskan praktikal & berpraktikal. (Asyik marah je dalam kelas. Dah bebudak nakal sangat!)
3. Habis praktikal, sibuk cari keje part time. (Poket kosong tak best!!)
4. Sekali keje, ambek ko!! Keluar pagi, balik malam. Semua dah tido. Penat & letih, nak bukak laptop pun takde selera daa!
5. Di sebalik keje, nak kene uruskan konvokesyen. (Eh, aku dah habis belajar. Yayyyyyy!!!! Alhamdulillah.)
6. Last last, tuka keje lain la. Penat la weh keje tuh. Aku cari keje opis hour. Haaa, boleh cuti weekend. Ni yang aku dapat update blog now. Heeeee!!!
7. Lain-lain kes. (peristiwa menyayat dan mengguris hati pun termasuk sekali.sedih lagi.huuu.)
Haaa. Macam tu la rupa ceritanya. Harap korang memahami isi hatiku yang lara ni. Hahaha!! (mesti ade yang cakap: "huh, alasan jek!!") Dush. Dush. Sentap.



Insya Allah. Palinng kurang pun, akan cuba sedaya upaya update blog seminggu sekali. Tak janji. Tak janji. Hehe. Jaga diri guys. Nanti cerita lain pulak.

p/s: Puasa hari ke-20. Misi mengejar malam Lailatul Qadar bermula. Malam ni malam ke-21. Puasa, jangan tak puasa!!

6 comments:

Pojiepooh Abdullah said...

salam.. Pojie mai singgah
wah lama gak tak update yer

Zac Rega said...

lama ta jenguk kat sini :D

*betapak sudaah . SMILE !!

aien hermionie said...

selamat kembali..

sobri yaacob said...

btu2 nak uptade blong ni byak je bda gangu..
susah nak curi2 masa :)

Nursyafiqah a.k.a Alang said...

hi....nice blog..if free follow my blog at http://sweetahlolipop.blogspot.com/

anif abdullah| AA said...

singgah sini bro :)

Post a Comment